Competitie

Onze vereniging neemt met een groot aantal seniorenteams en een aantal jeugdteams deel aan de competitie van de KNLTB. Deze vinden plaats op dinsdagmiddag en – avond (dames), woensdag- en donderdagavond (heren), donderdagmiddag (dames), vrijdagavond (gemengd en heren/dames), zaterdag (heren) en zondag (jeugd). Vanaf september vindt de najaarscompetitie plaats. Vanaf 2022 spelen we ook padel najaarscompetitie.   Voor verdere informatie kun je terecht bij de technische commissie. 

Rechts van deze pagina vind je de kopjes competitieteams en een overzicht van thuisspelende teams. Tijdens de competitieperiode is het altijd gezellig druk op ons park en kun je leuke wedstrijden zien. Je bent welkom om de Beampipers aan te moedigen.

Zowel voor- als najaarscompetitie wordt op de buitenbanen gespeeld. Mocht dit vanwege slecht weer niet lukken, dan moet worden uitgeweken naar een andere dag, bij voorkeur de inhaaldag van de KNLTB.

Wijziging in speeldagen/tijden altijd in overleg met de technische commissie.

De hal wordt ’s zomers in principe niet gebruikt, omdat dit extra slijtage/elektriciteit etc. kost. Daar zijn kosten aan verbonden. 

De hal is bij slecht weer voor competitie beschikbaar, onder de volgende voorwaarden:

    • Training en huur gaat vóór competitie. Dit houdt in ieder geval in dat er woensdag’s en donderdag’s  ’s avonds, 2 banen niet gebruikt kunnen worden (bezet voor trainingen)
    • Vóóraf kan de hal niet worden geblokt voor competitie.

Mocht het vanwege het slechte weer niet mogelijk zijn om buiten te tennissen, probeer dan zoveel mogelijk vóóraf met je tegenstander én eventueel met andere thuisteams af te spreken wat je gaat doen. In principe is dit de wedstrijd inhalen, bij uitzondering en in overleg met de TC kan binnen gespeeld worden. Ook als er gedurende de wedstrijdavond slecht weer komt, dan kun je, in overleg met de TC, eventueel binnen spelen (met schone, profielloze binnenschoenen!).

Zelf kun je de hal niet reserveren hiervoor.

Één en ander altijd in overleg met de Technische commissie.

Onze sponsoren

TC de Beampipers