Indoortennis

Baanhuur

Gedurende de winterperiode (van 1 oktober tot 1 april)  kunnen banen worden gehuurd door groepen voor 1, 11/2 of 2 uren voor het hele winterseizoen. Ook is het mogelijk om per uur een baan te huren.

Er zijn ook mogelijkheden voor bedrijven, verenigingen of andere grote groepen om de volledige hal af te huren voor een evenement. Dit kan op vrijdagmiddagen en op de zaterdagmiddag en avond.

Zowel leden als niet-leden kunnen banen huren. Voor informatie over en verhuur van binnenbanen kun je contact op nemen met onze halmanager, Tom Vink, email: halmanager@beampipers.nl  of 06-20789428

Gebruik onderstaande link om het inschrijfformulier te downloaden.

Inschrijfformulier baanhuur 2022-2023

 

Heb je interesse om een baan voor de hele winter te reserveren? Voor een overzicht van de actuele baanbezetting en dus ook de vrije banen kun je klikken op de volgende link:

overzicht baanbezetting winter 2022-2023

Aan het huren van één of meerdere banen in de tennishal zijn Algemene Voorwaarden en een baanreglement van toepassing.

Algemene voorwaarden en baanreglement Tennishal de Beampipers

Elk jaar bereikt ons het verzoek van bestaande huurders om op een ander tijdstip een baan te huren en van nieuwe huurders om een baan op een coulant uur vast te leggen. We kunnen helaas niet altijd voldoen aan deze verzoeken. In onderstaand document kunt u het protocol lezen hoe om te gaan met vrijvallende uren.

 

Hoe gaan we om met het vrijvallen van een baan? Wie komt er als eerste in aanmerking?

Protocol vrijvallen baan

 

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers