Indoortennis

Baanhuur structureel

Gedurende de winterperiode (van 1 oktober tot 1 april)  kunnen banen worden gehuurd door groepen voor 1, 11/2 of 2 uren voor het hele winterseizoen. Heb je interesse om een baan voor de hele winter te reserveren? Voor een overzicht van de actuele baanbezetting en dus ook de vrije banen kun je klikken op de volgende link:  

overzicht baanbezetting winter 2023-2024

Gebruik onderstaande link om het inschrijfformulier te downloaden.

Inschrijfformulier baanhuur 2023-2024

Voor informatie over en verhuur van binnenbanen kun je contact op nemen met Niels de Haan van Playtennisenpadel, email: info@playtennis.nl  of 06-20789428

Baanhuur incidenteel of voor een evenement

Zowel leden als niet-leden kunnen banen huren. Vanaf 4 dagen van te voren kun je een baan reserveren en betalen via het reserveringssysteem meet&play.  Huur van een baan is 22,– per uur. Zodra je een boeking hebt gedaan, krijg je via de mail alle praktische informatie.

Er zijn ook mogelijkheden voor bedrijven, verenigingen of andere grote groepen om de volledige hal af te huren voor een evenement. Dit kan op vrijdagmiddagen en op de zaterdagmiddag en avond.

Voor informatie over en verhuur van binnenbanen kun je contact op nemen met Niels de Haan van Playtennisenpadel, email: info@playtennis.nl  of 06-20789428

Elk jaar bereikt ons het verzoek van bestaande huurders om op een ander tijdstip een baan te huren en van nieuwe huurders om een baan op een coulant uur vast te leggen. We kunnen helaas niet altijd voldoen aan deze verzoeken. In onderstaand document kun je het protocol lezen hoe om te gaan met vrijvallende uren.

Hoe gaan we om met het vrijvallen van een baan? Wie komt er als eerste in aanmerking?

Protocol vrijvallen baan

 

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers