Enkeltitels voor René Palsma en Gretha van der Veen

René Palsma en Gretha van der Veen hebben de clubtitels in het enkelspel gewonnen. Palsma werd Beampiper enkelkampioen door in de finale Timo van Bruxvoort te verslaan, Gretha van der Veen toonde zich in de eindstrijd sterker dan Petra Hummel.

Kijk hier voor een fotoverslag van de wedstrijden en de prijsuitreiking.

Bij de heren hadden zich dit jaar acht kandidaten ingeschreven, maar al voor de eerste wedstrijd moest Wanne Innemee zich wegens een blessure terugtrekken. Tijdens het toernooi viel ook titelverdediger Rienk van der Meulen uit met een blessure, waardoor beide eerst-geplaatste spelers uit het klassement verdwenen.

René Palsma won poule A overtuigend. Alleen tegen Rienk van der Meulen moest hij een set afstaan.  De andere spelers eindigden alle drie op twee punten, waardoor de games voor en tegen de eindstand bepaalden.

Ook in poule B werd de strijd om de eerste plaats afgetekend gewonnen door Timo van Bruxvoort. Iets spannender was het duel om plaats twee, tussen Gerrit van den Belt en Hanbal Amir. Van den Belt won het onderlinge duel tenslotte in een spannende driesetter.

Bj de dames won Gretha van der Veen poule A met slechts 1 game verlies. Dea Dijkstra werd tweede dankzij de duidelijke winst op  Fennelies Waanders. In de B-poule was Petra Hummel overduidelijk te sterk voor Geke Spinder en Marga Spall. Omdat Geke Spinder daarna ziek uitviel, werd Marga Spall tweede.

In de finale bleek Gretha van der Veen te sterk voor Petra Hummel, terwijl Dea Dijkstra de strijd tegen Marga Spall om plek drie in haar voordeel besliste.

Onze sponsoren

TC de Beampipers