Dubbeltitels 2014 voor vader en zoon Van den Belt en duo Spinder/Hummel

Vader en zoon Gerrit en Riano van den Belt hebben het clubkampioenschap in het herendubbel gewonnen. Bij de dames waren Geke Spinder en Petra Hummel de sterksten.

Kijk hier voor een fotoverslag van de prijsuitreiking.

Gerrit en Riano van den Belt bereikten de finale na twee duidelijke winstpartijen en rekenden in de finale gedecideerd af met Hanbal Amir en  Dirk Meijer (6-1 en 6-2). Ook de finale van de verliezersronde werd gewonnen door een vader en zoon, in dit geval Jelle en Sako Veening. Zij wonnen vrij simpel van Hein-Jan Veenstra en Fokke Wester (6-1 en 6-3).

Bij de dames werd de finale pas na een spannende driesetter gewonnen door Geke Spinder en Petra Hummel. Zij wonnen met 6-3, 6-7 en 6-3 van Anneke Bakker en Tineke Erkelens-Popken. Winnaar van de verliezersronde werden Marga Spall en Fennelies Waanders, die in de finale met twee keer 6-2 te sterk waren voor Christien Kingma en Hendrica Roling.

Het toernooi was gezellig, maar had veel last van de regen. Daardoor moest het programma van vrijdag in de zaal worden afgewerkt. Ook zaterdag werden veel partijen binnen gespeeld, maar de dames gingen voor hun finales naar buiten. De prijsuitreiking kon uiteindelijk ook onder zonnige omstandigheden plaatsvinden op het terras.

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers