Clubkampioenschappen mix 2015

SAM_0973Van 17 t/m 29 september zijn de clubkampioenschappen mix gespeeld.

De weergoden lieten ons op donderdagavond flink in de steek, waardoor de wedstrijden verplaatst moesten worden naar de vrijdagavond en zaterdag. Gelukkig was het toen prachtig weer waardoor alles heerlijk buiten gespeeld kon worden. Dit keer waren er een aantal verrassende koppels en ook wijzigingen op het laatste moment door ziekte en blessures.

Er werd in vier poules gespeeld en per poule is er een clubkampioen uit naar voren gekomen. Vermeldenswaard is dat Riano v.d. Belt blijkbaar weer genoemd wilde worden door weer een enorme sliding te maken. Even leek het er op dat er dit keer een enkelblessure achterweg zou komen, maar gelukkig viel dit mee. Verder viel Tony Arts in de prijzen doordat hij bij elke wedstrijd riep dat hij toch écht net zo lang door ging met tennissen totdat hij een keer een vleesprijs zou winnen. De evenementencommissie heeft ter plekke nog gezorgd, dat Tony, als “troost” een rollade kreeg voor zijn harde werken.

De winnaars zijn:

Poule 1: Wanne Innemee en Petra Hummel. Petra heeft dit jaar de “Beampiper grand slam” gewonnen, door zowel in de dames dubbel als mix, clubkampioen te worden. Petra gefeliciteerd!

Poule 2: Hanbal Amir en Fennelies Waanders. Zij hebben alle drie wedstrijden in drie volledige sets gewonnen. Hun maximale inzet werd uiteindelijk met een prijs beloond.

Poule 3: Riano van der Belt en Andrea Middelkamp. Riano viel in voor vader Gerrit die geveld was door de buikgriep. Dit pakte dus niet verkeerd uit.

Poule 4. Hans Peter Wierenga en Margriet Riemersma. Hans Peter viel in voor de geblesseerde Per Vroom en ook hij is dus een prima invaller gebleken.

De volledige uitslagen zijn te lezen op toernooi.nl/beampiper mix 2015. Alle foto’s zijn te zien in het fotoalbum.

Alle deelnemers hartelijk dank voor het meedoen en de gezelligheid en volgend jaar rekenen we weer op jullie.

De evenementencommissie.

Onze sponsoren

TC de Beampipers