Clubkampioenen dubbel 2016 bekend

In juni stonden de clubkampioenschappen dubbel gepland. Vanwege te weinig opgave toen zijn de wedstrijden verplaatst naar het laatste weekend van september. Helaas lieten de weergoden de Beampipers wederom in de steek op de donderdagavond en moesten de wedstrijden verplaatst worden naar de vrijdag en zaterdag. Gelukkig was het toen prachtig en vooral windstil weer, zodat de strijd kon beginnen.

De herendubbel was wat lastig in te delen, vanwege het niveauverschil en een aantal afzeggingen. Toch zijn er in twee poules heel mooie partijen gespeeld. In poule 2 heeft het koppel Jan van der Meer/ Jeen van der Meulen hun titel geprolongeerd. Voor de tweede keer op rij legden zij beslag op het clubkampioenschap.

In poule 1 bleken Christian Dirksen/Alfred Veldman (die inviel voor Bart) een succesvol koppel te zijn en ook zij mogen zich dus clubkampioen 2016 noemen.

Bij de dames was er maar een poule, maar ook daar werd enorm gestreden om de winst, wat in veel gevallen leidde tot de beslissing in een super tiebreak in de derde set. Ook hier prolongeerde het winnende koppel van vorig jaar, Bouke Gietema/Petra Hummel, hun titel.

We mogen terugzien op een gezellig weekend, afgesloten met een lekker soepje en een broodje kroket op het terras in een lekker zonnetje.

Kijk hier voor een uitgebreid fotoverslag

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers