Clubkampioenen 2015 heren- en dames dubbel bekend!

clubkamp-dubbel-2015-2jpgOnder fantastische, zomerse weersomstandigheden zijn de afgelopen dagen de clubkampioenschappen dubbel gespeeld.
Er deden 11 heren- en 7 dameskoppels mee.
De organisatie had besloten de heren in drie poules te verdelen zodat alle koppels in ieder geval drie wedstrijden konden spelen.
Met name bij de heren werd een fanatieke strijd gestreden.
In poule drie werden Andries Smilda en Hans Peter Wierenga na drie wedstrijden eerste.
In de beide andere poules werd op zaterdag nog een extra ronde gespeeld tussen de nummers 1, 2 en 3 van beide poules.
In poule drie werden hele gelijkwaardige wedstrijden gespeeld, waarbij tot het laatst spannend bleef wie 1, 2, of 3 in de poule zou worden.
Uiteindelijk werd in een spannende driesetter tegen Eddie Sikkes en Martin van Veen bepaald, dat dit Gerrit en Riano v.d. Belt waren.
Nadat Jeen vd Meulen en Jan vd Meer op vrijdagavond in 2,5 uur en 3 sets en een tiebreak (9-7) eerste in hun poule waren geworden, konden ze voor de finale aantreden tegen vader en zoon v.d. Belt.
Ook dit werd weer een hele spannende partij waarbij Jeen en Jan uiteindelijk aan het langste eind trokken. Wat opviel in deze partij was dat Riano onmogelijke ballen nog wist te halen waarbij hij zelfs een mooie koprol over de baan liet zien….gelukkig met alleen een paar schaafplekken als gevolg.

clubkamp-dubbel-2015-1Bij de dames waren de onderlinge verschillen iets groter. Boukje Gietema/Petra Hummel en Anja de Bruin/Jannie Sloot werden beide eerste in hun poule. Zij hebben ook een hele leuke finale partij gespeeld en uiteindelijk trokken Petra en Boukje met 6 4/ 6 4 aan het langste eind.

We kunnen weer terugzien op een gezellig toernooi met mooie prestaties!

(meer foto’s kun je vinden in het foto album)

Onze sponsoren

TC de Beampipers