1e onderlinge zomercompetitie

Op 10 april ging de 1e onderlinge zomercompetitie georganiseerd door onze jeugdcommissie van start.

Het weer was fantastisch dus daar kon het niet aan liggen.  In totaal kwamen er 10 kinderen (waarvan 2 geen lid, zelfs waarvan één van DLTC lid was) opdagen.

Er werd op 4 banen gespeeld. Op sommige banen werd een dubbelspel gespeeld en op sommige op aanvraag een enkelspel. Rekening werd zoveel mogelijk gehouden met zijn of haar eigen niveau. Onder publieke belangstelling van de ouders en zelfs een opa en oma speciaal “overgevlogen” uit Texel werd dit spektakel trots gevolgd. Dit onder het genot van een koud drankje en een hapje. Wat wil je nog meer!!

Het grootste compliment kreeg de club van de Beampipers van dat ene jongetje die lid was van DLTC. Dit is toch wel fijn. Iedereen kent mijn naam en het is hier lang niet zo druk en ik mag zomaar meespelen. Ik vond het hartstikke leuk en ik heb ook nog gratis drinken, chips en een ijsje gekregen.

Dus ….. wanneer er nog meer kinderen zijn die hier een volgende keer ook bij aanwezig willen grijp dan je kans. De volgende onderlinge zondagmiddag- competitie staat namelijk gepland op 22 mei a.s. ook weer van 14.00 tot 16.00 uur.

Onze sponsoren

TC de Beampipers