Zomerreces voorbij: activiteiten in september:

De kinderen zijn weer naar school; veel mensen hebben de vakantie er weer op zitten. Tijd om de laatste maand van het zomerseizoen nog even lekker buiten te tennissen. Vanaf maandag 3 september is er in de avonduren weer kantinedienst. Bij slecht weer kan er in de septembermaand dan ook weer binnen getennist worden!

De komende weken vinden de volgende activiteiten plaats:

Zondag 9 september: de Beampipers spelen thuis voor de Friesland Cup. Tegenstander is Oranjewoud. Vanaf 10 uur worden er 10 wedstrijden gespeeld. Voor de Beampipers spelen onder andere Tom Vink, Alfred Veldman, Rene Palsma, Gerrit de Bruin, Gretha van Veen, Martine Hogendijk, Jestine Gietema, Boukje Gietema en Petra Hummel. Supporters zijn van harte welkom. Hierdoor zijn tot rond 12 uur alle buitenbanen bezet.

Donderdag 13 september t/m zondag 16 septemberJacob Meek Klaverblad Makelaars Open sr. dubbel toernooi.

Bijna 140 tennissers doen mee aan dit altijd gezellige toernooi. Mooie wedstrijden, veel gezelligheid, veel leden actief! Altijd leuk om te komen kijken. Deze dagen zijn op donderdag en vrijdag in de avonduren alle buitenbanen bezet. Op zaterdag en zondag zijn zowel overdag als ‘s avonds de buitenbanen bezet.

Vanaf vrijdag 14 september: start najaarscompetitie. Er doen dit jaar 2 teams mee, beide teams spelen op vrijdagavond. Er zijn dan nog 2 banen vrij om recreatief te spelen.

Vanaf 1 oktober start de verhuur van de binnenbanen weer. Er zijn nog mogelijkheden voor huur. Hiervoor kun je contact opnemen met Tom Vink.

VEEL TENNISPLEZIER

Onze sponsoren

TC de Beampipers