Zeer geslaagd oliebollentoernooi

Vrijdag 29 december vond het inmiddels traditionele oliebollentoernooi plaats.

Op het terras werden alle 34 deelnemers verwelkomd door de organisatie, die in een tentje druk bezig was om oliebollen en appelflappen voor iedereen te bakken.

Dat deze goed in de smaak vielen was wel duidelijk; de hele middag werd de voorraad aangevuld en bijna alles ging op.

De deelnemers werden in drie poules ingedeeld en iedereen speelde ongeveer een kwartier. Tussendoor werd er gezellig gekletst en van de glühwein genoten. Ná die glühwein speelden sommigen zo goed dat ze ineens punten haalden, wat daarvóór niet lukte.

 

Elke poule had een winnaar, die door de organisatie werd verblijd met een lekkere fles champagne en sterretjes zodat zij de oudejaarsavond in ieder geval goed door kunnen komen.

In poule 3 was er een gelijke stand, maar Feikje Tolsma was van mening dat Roelof Veenstra meer recht had op de hoofdprijs omdat hij alles had gewonnen en zij niet, waardoor zij heel sportief haar prijs afstond aan Roelof. In poule 2 ging Theo Rispens er met de hoofdprijs vandoor en in poule 1 werd Jeroen Krikke winnaar.

Al met al kan teruggezien worden op een hele gezellige sportieve middag met heerlijke oliebollen, appelflappen en glühwein.

Klik hier voor meer foto’s .

Onze sponsoren

TC de Beampipers