Winnaars Beampipercup 2019 bekend

Susanne Reijenga neemt ook voor James en Roelof de prijs in ontvangst 

Afgelopen maandag 17 juni was alweer de laatste avond van de Beampipercup. In 4 poules is de afgelopen weken gestreden om de eerste plek of om degradatie te voorkomen. Alle avonden konden doorgaan, hoewel de temperatuur vaak best wel wat hoger had gekund. Maar gelukkig lieten de regenbuien ons mooie tennispark steeds liggen, dus we mogen niet klagen. De winnaars van poule 4 waren al een week eerder bekend omdat ze 1 wedstrijd minder hadden. Het was daar een spannende strijd die op de laatste avond beslist werd in het voordeel van Susanne Reijenga-Hazelhof/James Smit/Roelof Hazelhof.

In poule 3 werd al vrij snel duidelijk dat het nieuwe koppel Marga Spall/Sven Spinder het heel goed deed en dus eerste werd. In poule 2 werd ook op de laatste avond heel hard gestreden. Doordat Willy en Suard helaas 1 wedstrijd (met 1 punt verschil) verloren en Dieuwke en invaller Riano gelijk spel speelden, werd het laatste koppel met 1 punt verschil kampioen in deze poule. In poule 1 hadden zich dit jaar Ydwine Gietema en Bart Feenstra aangemeld. Zij waren voor iedereen een maatje te groot en werden verdiend 1e.

De laatste avond werden, genietend van een heerlijk zomers temperatuurtje en onder het genot van wat hapjes, de prijzen uitgereikt.

Iedereen gefeliciteerd en tot volgend jaar. 

Meer foto’s vind je in het foto album op de site 

Marga Spall en Sven Spinder winnaars poule 3
Dieuwke Gerbrandy en Taeke v.d. Velde 1e in poule 2
Ydwine Gietema vertegenwoordigt ook Bart Feenstra als winnaars in poule 1

 

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers