Volwassenen mogen vanaf 11 mei weer vrij tennissen met 2 personen

Het kabinet heeft afgelopen donderdag de maatregelen verruimd en daardoor mogen volwassenen vanaf 11 mei weer vrij tennissen. Er is de afgelopen dagen dan ook hard gewerkt om alle banen gereed te maken. Dit is gelukt..

Aan het vrij tennissen voor volwassenen zijn de volgende voorwaarden verbonden.

Voor iedereen geldt: Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 37,5 C°), verlies van reuk/smaak.

De aanvullende richtlijn van de KNLTB van 8 mei geeft aan: Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen alleen 1 op 1 vrij spelen; zonder toezichthouder
Uitzondering: 2 op 2 vrij spelen (dubbelspel) is alleen mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen. (Let op: hiermee wordt bedoeld 2 personen uit hetzelfde huishouden aan 1 kant van de baan; je kunt dus prima dubbelen met iemand uit je eigen huishouden tegen een ander dubbel uit één huishouden)

Vanaf 1 juni opschaling als de situatie op de verenigingen onder controle is en blijft. 

Momenteel is het bestuur in gesprek met de gemeente om voor onze vereniging een uitzondering te maken om wel te mogen dubbelen, gezien de aard van onze vereniging.

* Voorwaarde is dat je van te voren met elkaar moet afspreken.

  • Je kunt je handen desinfecteren. Dit staat onder het afdakje bij de voordeur van de kantine.

De kantine, de kleedruimtes, toiletruimtes en het terras zijn gesloten. Het is ook niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen.

De AED is nu helaas niet bereikbaar

“S avonds, door de week, worden de lichten aan- en uitgedaan door iemand van het bestuur.

In het weekend doen we dit niet.

Er mogen geen georganiseerde activiteiten zijn zoals toss of Beampipercup

Er mag alleen buiten gespeeld worden; met regen mag er dus geen gebruik gemaakt worden van de hal.

Houd bij het wisselen van banen rekening met de verplichte afstand. Alle hekdeurtjes naar de banen toe blijven open staan. De deur achter het hokje tussen baan 4 en 5 kan ook gebruikt worden.

In de richtlijnen staat dat we ook de bankjes tussen de banen niet mogen gebruiken om op te zitten, vandaar dat deze op elkaar gestapeld zijn

De scorebordjes zouden ook regelmatig schoongemaakt moeten worden, vandaar dat we ervoor gekozen hebben deze vooralsnog niet bij de banen te plaatsen.

Voor de jeugd geldt nog steeds: alleen les en niet vrij spelen.

Tot slot.

Wij zijn een kleine vereniging en willen graag tennis mogelijk maken en vragen daarom ieders medewerking en oplettendheid zodat we met z’n allen gezond kunnen blijven tennissen.

Onze sponsoren

TC de Beampipers