Top après ski party!

27 januari was het dan zover! De 1e après skiparty van de Beampipers. De commissie had zich grondig voorbereid en ons clubhuis in winterse sferen gebracht met ski’s, snowboards en “sneeuw”. De snert, goulash soep én de bratwurst ontbraken ook niet. DJ Joost bracht ons al goed in de sfeer met heerlijke après skimuziek. Velen waren verkleed in (foute) skikleding. 

Van het winterse buffet werd goed gegeten

Toen iedereen zich tegoed gedaan had aan de winterse kost, was het de beurt aan Pubmaster Rutger. Hij had een superleuke pubquiz in elkaar gezet van 4 rondes. De groepen waren gemêleerd samengesteld, dus geen “bekenden” bij elkaar. Vervolgens werd hard gestreden om zoveel mogelijk goede antwoorden te geven op diverse vragen. Er was een prijsje voor de 1e en 2e plek en een poedelprijs voor de groep die het laatste is geworden.

de winnaars

Na de pubquiz was het tijd om écht los te gaan op de diverse (foute) hits die horen bij de après ski. Vele voetjes gingen van de vloer en zelfs de polonaise is gedanst. Ook werden er vele pogingen gedaan met spijkers slaan. Kortom, het was een super leuke party met voor elk wat wils.

De feestcommissie vond het leuk om dit te organiseren

Onze sponsoren

TC de Beampipers