Open Jacob Meek-sr. dubbeltoernooi groot succes

Van woensdag 31 augustus t/m zondag 4 september heeft ons eigen tennistoernooi: Jacob Meek Klaverblad Makelaars Open sr. dubbeltoernooi plaats gevonden. Er deden dit jaar 102 deelnemers mee en voor iedere speler was er weer een leuke goodiebag beschikbaar. In totaal zijn er 82 wedstrijden getennist. Naast poulewedstrijden waren  er  ook afvalschema’s met verliezersrondes. In alle categorieën zijn er mooie tenniswedstrijden gespeeld met soms verrassende uitslagen. Op zondag waren er spannende finale wedstrijden. Kijk voor alle uitslagen op: www.toernooi.nl en voor de foto’s in ons foto album

Wij als toernooicommissie hebben na de nodige voorbereidingen genoten van het toernooi en het weer was natuurlijk fantastisch. De tennisbanen lagen er mooi bij dankzij de baancommissie en de kantinecommissie heeft gezorgd voor heerlijke hapjes na de wedstrijden en ook het buffet wat verzorgd was door Café Restaurant Sirenes smaakte goed!
Ook kon er dit jaar weer een check-up gedaan worden door Robert Prins, manueel therapeut en daar is veelvuldig gebruik van gemaakt.

Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt voor jullie sportieve inzet en we zien jullie graag volgend jaar weer bij tennis en padel club de Beampipers.

De toernooicommissie

 

op de foto ontbreken Jestine en Jannie

Onze sponsoren

TC de Beampipers