Geslaagd open seniorentoernooi

Op woensdag 25 augustus 2021 om 18.30 startte voor de 27ste keer het toernooi bij t.c. de Beampipers, het Jacob Meek Klaverblad Makelaars open senioren dubbel toernooi. 

Wij als commissie waren erg blij dat we het toernooi mochten organiseren. I.v.m. de huidige corona maatregelen is er dit jaar voor gekozen om een dag eerder te beginnen om meer spreiding te hebben.

De baancommissie had uitstekend werk geleverd en de banen lagen er weer prachtig bij!

Onze complimenten!

Met 112 deelnemers en 90 te spelen wedstrijden zat het toernooi dit jaar voor het eerst in jaren niet helemaal vol. Hierdoor liep de planning goed en konden bijna alle wedstrijden op tijd beginnen. 

Ook de weergoden waren ons goed gezind. Op woensdag miezerde het wel maar konden de wedstrijden buiten gespeeld worden. Donderdagavond was een prachtige avond, niet alleen qua weer maar ook qua partijen. Al moeten we zeggen dat op alle dagen prachtige partijen gespeeld zijn.

Doordat er een prachtige overkapping gemaakt is plus terrasheaters was het buiten goed vertoeven!

Ook aan de inwendige mens werd gedacht. Door alle corona maatregelen werd het de kantinecommissie dit jaar niet gemakkelijk gemaakt. Op zaterdag en zondag stond er een snackkar op het terrein waar iedereen een heerlijk patatje, snack, yoghurt of fruit kon halen. Bonnen hiervoor zaten in het gevulde schoentasje dat iedereen bij aanvang heeft ontvangen en dat deels gesponsord is door onze hoofdsponsor. Dit was een goed en leuk alternatief i.p.v. een lopend buffet!

Op zondag werden de finales gespeeld. We hebben wederom genoten van prachtige partijen!

Al met al kunnen we terugkijken op een prachtig toernooi!! 

We willen graag onze hoofdsponsor Jacob Meek Klaverblad Makelaars bedanken, maar ook al onze andere sponsoren want zonder jullie kunnen wij geen toernooi organiseren!

Sportieve groeten van de toernooicommissie 


Op onze website onder Clubinfo – fotoalbum vind je meer foto’s 

!

Onze sponsoren

TC de Beampipers