Kampioenen voorjaarscompetitie gehuldigd

De kampioenen van de voorjaarscompetitie 2018 zijn bekend. Het zijn er dit jaar 3. Het herenteam van captain Jos Hartwig had maar 4 teams in hun klasse en speelde een dubbele competitie. Op de laatste avondĀ  moest duidelijk worden, ook afhankelijk van wat de andere ploegen zouden doen, wie de kampioenstitel ging opeisen. Dit werd dus het Beampipersteam.

vlnr Wiebren Nieuwenhuis, Theo Bodewes, Jan Willem Visser, Jos Hartwig, Evert Adelerhof en Ronald de Jong. Op de foto ontbreekt Jeen vd Meulen

Op vrijdag werd het mixteam van captain Geke Spinder kampioen. Op hun voorlaatste speelavond konden ze al gehuldigd worden omdat de andere teams hen niet meer in konden halen.

vlnr Agnes Kuperus, Geke Spinder, Anita Pander, Jakob Kuperus. daarachter Pieter Spinder en Teake de Boer

En de derde kampioen van dit seizoen kon dinsdag 29 mei hun bloemen in ontvangst nemen. Het damesteam van captain Boukje Gietema was vorig jaar ook al kampioen in de eerste klasse Dames 17+ en kon dit prolongeren. Helaas gooide de regen en onweer roet in het eten op de laatste competitiedag, waardoor er binnen gespeeld moest worden. Maar toen werd wel het beslissende punt na een spannende 3-setter binnengesleept door Ydwine en Jestine Gietema.

Allemaal gefeliciteerd met deze prestatie.

vlnr Boukje Gietema, Jestine Gietema, Petra Hummel, Ydwine Gietema en Dea Dijkstra

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers