Beampipercup winnaars bekend

De afgelopen weken stonden de maandagavonden weer in het teken van de Beampipercup. Het is dan altijd gezellig druk en ook dit jaar waren de weergoden ons zeer gunstig gezind. Onder zomerse temperaturen werd gestreden om de felbegeerde eerste prijs of het voorkomen van degradatie.

Ook dit jaar was het voor sommige koppels tot de laatste avond spannend. Afgelopen maandag, 11 juni was de laatste speelavond en onder het genot van een hapje en een drankje werden de winnaars bekend gemaakt. Deze werden verblijd met een aardigheidje.

Voor de totale uitslagen kijk op www.toernooi.nl en voor meer foto’s in het foto album

Winnaars van poule 1: Jannie Sloot en Gerrit de Bruin. Hoewel ze verloren op de slotavond van Lars Wissels en invaller Hanny Schroor, werd op basis van het aantal games vóór,bepaald dat Jannie en Gerrit de nr. 1 waren.

 

In poule 2 werd de winnaar het koppel Jacob Douma/Henny Frieser. Omdat zij niet aanwezig waren ging het presentje naar de tweede in de poule, Tim de Boer en Alien Rinkema. Hun onderlinge wedstrijd eindigde in gelijke stand (8 – 8)

 

 

Poule 3 werd op de laatste avond beslist in het onderlinge duel tussen Joke Dijksma/Luit Akkerman en Jan Wielenga/Jet Haanstra/Fia Haarsma. Jan speelde met invaller Hilde Bontekoe; zij wisten te winnen met maar 1 punt verschil; 7 – 6.
Poule 4 werd gewonnen door het koppel Pascal Bernard/Bauke Siderius/Nel An Gaasbeek. Sandra Dijks viel in voor de geblesseerde Nel An.

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers