Beampipercup 2016

Let op: aanvang mei!

Zoals ieder jaar organiseren wij ook dit seizoen weer de Beampipercup. De Beampipercup staat open voor alle seniorleden van TC de Beampipers. Het is een onderling tennistoernooi voor gemengde teams. Er wordt in verschillende poules gespeeld, dus ook voor de nog niet zo ervaren tennisser is dit een prima mogelijkheid om wat wedstrijdervaring op te doen.

We tennissen op maandagavond, vanaf 19.00 uur. Er wordt steeds één uur gespeeld. Iedereen speelt dus van 19.00 – 20.00 uur, 20.00 – 21.00 uur enz. De laatste speelronde begint om 22.00 uur.

Vorig jaar zijn we begonnen de data meer te spreiden over het hele seizoen. Ook willen we tegemoetkomen aan de wens van leden om gedurende het competitieseizoen de maandagavond (deels) te gebruiken om vrij te kunnen spelen. De speeldata voor 2016 zijn daarom (onder voorbehoud):

*          9 mei, 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni, RESERVEDATUM 20 juni
*          29 augustus, 5 september, RESERVEDATUM 12 september, slot: 19 september

Net als vorig jaar zijn de volgende aanvullende regels van toepassing m.b.t. de opgaven:

  • je kunt je alleen opgeven; dan probeert de evenementencommissie een tennispartner bij je te zoeken (natuurlijk in overleg);
  • teams mogen ook uit drie of vier personen bestaan; dan kun je de samenstelling van je team per keer zelf bepalen en hoeft er niet zo vaak met invallers gewerkt te worden. Het moet natuurlijk wel een gemengd dubbel blijven dat speelt.

Opgeven kan alleen via het onderstaande e-mailadres:

*          evenementencommissie@beampipers.nl

De sluitingsdatum voor opgave is 17 april 2016.

EXTRA: graag willen we bij opgave ook jullie 06-nummers hebben, zodat we een groepsapp kunnen aanmaken. Bij uitval, bij voorbeeld door regen, kunnen we zo iedereen eenvoudig tegelijk bereiken. Let wel: deze groepsapp mag alleen gebruikt worden door de evenementencommissie en is niet bedoeld voor ruilen/afzeggen of andere doeleinden.

We hopen op veel deelnemers, zodat we er weer vele gezellige maandagavonden van kunnen maken!

Evenementencommissie

Onze sponsoren

TC de Beampipers