ATP toernooi en BBQ zeer geslaagd

Van 12 t/m 16 juni vond het eerste A(llround) T(ennis) P(adel) toernooi bij de Beampipers plaats. De deelnemers mochten zowel tennissen als padellen tegen elkaar. Dit leverde leuke en verrassende wedstrijden op. Er waren 3 onderdelen: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Onder fantastisch zomerse temperaturen werd om de eer gestreden. Bij de dames waren er helaas maar 2 koppels en de wedstrijden werden gewonnen door Femke en Francis. Bij de herendubbels waren 5 koppels; dit was net te weinig om 2 poules te vormen, dus niet alle herenkoppels hebben tegen elkaar kunnen spelen. In deze poule waren Stefan en Jacob overtuigend winnaar. Er hadden zich 6 gemengd dubbels opgegeven. Ook hier werd fel gestreden om de 1e plek. In de 2e poule waren Marco en Wytske de winnaars. In de andere poule waren Geke/Alfred en Henk/Dea erg gewaagd aan elkaar. Geke/Alfred wonnen de padelwedstrijd van Dea/Henk in 2 sets, maar Dea/Henk wonnen van hen de tenniswedstrijd in een spannende supertiebreak. De jury moest dan ook de games tellen om de winnaar te bepalen en dit was met een nipte overwinning het duo Alfred/Geke.

De opzet van dit toernooi was erg leuk en mooi om te zien dat er bij de padelwedstrijden vaak andere winnaars waren dan bij dezelfde tegenstanders in de tenniswedstrijden.

De week werd afgesloten met een BBQ voor alle competitieteams en deelnemers van het ATP toernooi. Diverse teams, zowel voor tennis als padel, zijn kampioen geworden in hun klasse. Zij hebben een presentje van de TC ontvangen. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Ook tijdens de BBQ was het prachtig weer. Het was een prima verzorgde BBQ en op het terras werd nog lang nagenoten onder genot van een drankje en een lekker muziekje. We kunnen terugzien op een mooie tennis- en padelweek.