26e open Meek toernooi zeer zonnig en geslaagd

Van 29 augustus t/m 1 september 2019 vond het Jacob Meek Klaverbladmakelaars tennistoernooi voor de 26ste keer plaats. Ongeveer 140 deelnemers hebben meegedaan en er zijn 112 wedstrijden getennist. Er zijn verschillende poulewedstrijden gespeeld. Daarnaast waren er ook afvalschema’s. We hebben op alle niveau’s prachtige tenniswedstrijden gezien met soms verrassende uitslagen. Op zondag waren er spannende finale wedstrijden waarbij de ontknoping pas vaak in de 3e set (super tiebreak) kwam. Er was zelfs een uitslag bij van 16-14.

Wij als toernooicommissie hebben na de nodige voorbereidingen genoten van het toernooi en het weer was natuurlijk fantastisch. Alle partijen werden onder heerlijke temperaturen gespeeld. De laatste partij was afgelopen en 5 minuten later begon het te regenen. Het kon niet beter!
 De tennisbanen lagen er weer prachtig bij dankzij de baancommissie en de kantinecommissie heeft gezorgd voor heerlijke hapjes tijdens deze 4 dagen! 
Natuurlijk was er ook dit jaar weer een verloting en er zijn leuke prijzen gewonnen met als hoofdprijs een weekje naar Tsjechië in een vakantiehuisje, aangeboden door onze hoofdsponsor Jacob Meek.
Ook kon er dit jaar een check-up gedaan worden door Robert Prins, manueel therapeut.

Graag willen wij onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage:
Jacob Meek Klaverbladmakelaars, Veneboer SPORT  2000,  VHC actifood BV,  Tuindorado Drachten

Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt voor jullie sportieve inzet en hopelijk tot volgend jaar!

De uitslagen en de winnaars kun je vinden op mijnknltb.toernooi.nl
Een sfeerimpressie vind je op onze site onder het kopje foto album

De toernooicommissie

Onze sponsoren

TC de Beampipers