25e Open seniorentoernooi zeer geslaagd

Op donderdag 13 september om 18.00 startte voor de 25ste keer ons open toernooi, het Jacob Meek Klaverblad Makelaars open senioren dubbel toernooi.
De baancommissie was al vroeg begonnen met voorbereidende werkzaamheden en had uitstekend werk geleverd; de banen lagen er prachtig bij! Ook de kantine was gezellig versierd in het “landenthema”. In verband met het 25 jarige bestaan van het toernooi kregen alle deelnemers een goody bag vol met leuke spullen van onze sponsoren.
Met 134 deelnemers en 114 te spelen wedstrijden zat het toernooi vol en hoopte iedereen op mooie sportieve, zonnige dagen. Op donderdag begon dit goed; de zon scheen heerlijk en de deelnemers hadden er zin in. Er werden prachtige wedstrijden gespeeld en een aantal werd afgesloten in spannende beslissende super tiebreaks in de 3e set. Ook de overige dagen was het mooi tennisweer, op een enkel buitje na. Omdat het voor de fanatieke supporters ’s avonds wat fris was, zorgde hoofdsponsor Jacob Meek ter plekke voor terrasheaters, waar wij, maar zeker ook alle supporters, ontzettend blij mee waren!
Ook aan de inwendige mens werd gedacht. De kantinecommissie heeft zich wederom overtroffen! Elke dag werden de spelers en de supporters getrakteerd op lekkere warme en koude hapjes. Op zaterdag en zondag werd dit geregeld door Eatcounter de Drait en kon iedereen genieten van heerlijke lasagne, pastasalades en tapas.
Veneboer Sport was zaterdag traditiegetrouw weer van de partij. Voor leuke prijzen kon je kleding shoppen en je racket laten bespannen. 
In de namiddag / avond zorgde Dj Okkie voor een gezellig muziekje waardoor de stemming er goed inzat. De zaterdagavond had als spannend hoogtepunt de verloting van vele mooie prijzen. Ook dit zorgde voor vrolijke gezichten.
Het toernooi sloot op zondagmiddag af met een paar spannende finales. Omdat de derde set volledig gespeeld werd maakten een aantal deelnemers daar gretig gebruik van, waardoor de prijsuitreiking pas na 20.00 uur plaatsvond. Maar omdat de partijen leuk waren om te volgen en dit alles zich afspeelde in een lekker zonnetje, genoot iedereen en bleef het terras gezellig vol.

Jan Tuinstra sloot als toernooidirecteur het toernooi af met de prijsuitreiking. De volledige uitslagen zijn te vinden op mijnknltb.toernooi.nl 

Daarnaast zette hij een aantal deelnemers/vrijwilligers in het zonnetje die al 25 jaar betrokken zijn of waren bij het toernooi. Dit zijn Tineke Kamps, Gerda van Pelt en Janneke Middelkamp.

Zo’n toernooi organiseren kan alleen met behulp van sponsoren die wij bij deze willen bedanken!
Jacob Meek Klaverblad Makelaars, Sport 2000 Veneboer, Oliehandel en tankstations van der Belt,
Dio drogisterij & parfumerie Schut, Houtskuorre onderdeel van SDBO, Kippen restaurant de Kakelhof, Vintage, De Eeterij onderdeel van SDBO, Superflora de Drait, Tuindorado, Eatcounter de Drait

Wij als toernooicommissie kijken terug op een geslaagd toernooi en hopen iedereen de komende jaren weer terug te zien

Foto’s van het toernooi kun je vinden onder het kopje foto album

Onze sponsoren

TC de Beampipers