1e vrijwilligersmiddag een groot succes!

Op woensdagmiddag 3 april j.l. organiseerden wij van het Parkbeheer onze 1e vrijwilligersmiddag. Ook voor ons was het natuurlijk afwachten wat een oproep hiertoe bij de leden teweeg had gebracht. Vooraf hadden wij een takenlijst opgesteld en aan alle taken 2 of meer vrijwilligers gekoppeld. 10 (mannelijke en 1 vrouwelijke) Leden meldden zich op het complex. Na een korte verwelkoming werden de taken verdeeld. De werkzaamheden die zijn uitgevoerd:

  1. Ophangen winddoek van onze nieuwe sponsor “restaurant Binnen “
  2. Grasmaaien alhoewel onze leenmaaier het na 2 stroken begaf. Lag overigens niet aan de vrijwilligers
  3. Wassen en afspoelen van de reclameborden en bord toegang park en nooddeur van de hal
  4. Slepen en vegen lijnen gravelbanen
  5. Schoonmaken en schuren en verven van de hardhouten banken van het terras
  6. Stofzuigen vloer van de hal en legen alle prullenbakken (Top Betty!) 
  7. Verven (rood en geel) de lijnborstels met ophanging en sleepnetten met ophanging

Rond 16.00 uur hebben we de werkzaamheden afgerond en met een gezellige nazit in de kantine werd deze succesvolle 1e vrijwilligersmiddag afgesloten. 

Onze eerstvolgende vrijwilligersmiddag is op woensdag 1 Mei a.s. om 13.15 uur (1e woensdag in Mei). Leden die nog niet in de groepsapp “vrijwilligers Beampipers” zijn opgenomen kunnen spontaan alsnog zich hiervoor aanmelden. Hierbij wordt geen onderscheid wordt gemaakt tussen man en vrouw, sterker nog we zouden het alleen maar toejuichen dat ook vrouwelijke leden van onze vereniging zich hiervoor aanmelden.

Parkbeheer: Gerard, Ed en Theo

Onze sponsoren

TC de Beampipers