Midzomernachttoernooi: de Mystery guest ontmaskerd!

Vrijdagavond 6 juli jl -eigenlijk in de nacht van 6 op 7 juli- vond opnieuw het Midzomernachttoernooi plaats. Dit toernooi, vorig jaar georganiseerd door onze ad hoc-feestcommissie, lijkt vaste voet te krijgen op de jaarkalender van onze vereniging. Ook nu weer was een respectabel aantal clubleden aanwezig om in de nachtelijke uurtjes met elkaar de degens (c.q. tennisrackets) te kruisen, gewoon voor de gezelligheid en aangenaam gesoigneerd met warme hapjes en natuurlijk menig drankje.

Dit keer was het thema: de Mystery guest. Dit bleek goochelaar Minze Dijksma uit Wolvega te zijn, die op onnavolgbare wijze zijn terras-publiek (ja ja, het is ook wel eens lekker weer geweest in juli!) verraste met konijnen uit de hoge hoed, touwtjes als viertrapsraketten en harten-azen die geen harten-azen bleken te zijn. Natuurlijk werd menig clublid even flink te pakken genomen, en zo was het dus een aangenaam opwarmertje voor de daarop volgende nachtpartijen.

Zoals gezegd: het weer was prima, de sfeer was prima en de kampioenen, die in het zonnetje (nou ja, zonnetje…!) gezet werden, waren trots en vroegen om een zo spoedig mogelijke plaatsing van de kampioensfoto’s in de kampioensgalerij.

Met dank aan de ad hoc-feestcommissie en de kantinecommissie, die ons een prachtige midzomernacht bezorgd hebben. Volgend jaar gewoon weer? Dat lijkt me geen vraag, maar een uitroepteken!

Jan Willem Visser

Onze sponsoren

TC de Beampipers