Open Tennisdagen

Wij doen mee met de Open Tennisdagen op zondagmiddag 5 juni

Spoor familie, vrienden en kennissen aan om ook te komen!

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 2 tot en met 5 juni aanstaande in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Ook onze vereniging stelt zijn banen open om niet-tennissers kennis te laten maken met tennis. De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB).

De Open Tennisdagen zijn vooral bedoeld om een grote groep mensen op een originele manier te laten kennismaken met het spel. “Wij vragen jou om je familieleden en kennissen die nog niet tennissen aan te sporen om tijdens het Hemelvaartweekend de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan!”, aldus Geke Spinder.

Raemon Sluiter ambassadeur Open Tennisdagen

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept iedereen op die weleens, nauwelijks of helemaal nooit een racket heeft vastgehouden een balletje te gaan slaan. Wie komt, maakt bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder een exclusieve tennisclinic met Raemon Sluiter.

Programma

Zondag 5 juni van 14:00 tot 16:00 uur.

Tijdens deze middag kunt u een balletje slaan onder begeleiding van onze trainer en zijn er bestuursleden aanwezig om je het een en ander over de tennissport en onze vereniging te vertellen.

Onze sponsoren

TC de Beampipers