Laatste nieuws jeugd

Helaas het zomerseizoen is bijna alweer voorbij en we kunnen halverwege september alweer lessen in de hal. Maar de jeugdcommissie kan terug zien op door de kinderen (en ouders) druk bezochte activiteiten. Hieronder even een korte terugblik.

We zijn gestart met een onderlinge zondagmiddagcompetitie die begon op 10 april en de 2e zondagmiddagcompetitie die eindigde op 22 mei 2011. Leon heeft hier een stukje over geschreven. Zie hieronder!

Hallo,

Ik heb meegedaan met onderlinge competitie  Toernooi en ze vroegen mijn om een stukje te Schrijven. Toen we begonnen ging het heel hard regenen,en zijn we eerst weer naar binnen gegaan. Het duurde gelukkig maar even en we konden zo weer verder. We hebben  dubbel Toernooi gedaan. en sommige kinderen deden enkel Toernooi. Maar ik deed een dubbel toernooitje en daar mee ben ik eerste geworden. We hebben drinken en chips en cake gehad dat was allemaal lekker.  Op naar de volgende toernooien.

Groeten Leon Noord

Bedankt Leon voor dit leuke stukje!

De volgende activiteit was het vreettoernooi gehouden op 5 juni 2011. Of dat het kwam dat de jeugdcommissie de naam van dit toernooi heeft “gemoderniseerd” (was het pannenkoekentoernooi) of we hebben gewoon fanatieke jeugd maar ook deze opkomst overtrof onze stoutste verwachtingen. We zullen maar uitgaan van het laatste.

Niet alleen pannenkoeken maar ook patat en frikandellen werden hier geserveerd. Alle buitenbanen werden bezet met een enkel- of een dubbelspel naar gelang niveau.

Ja, hoor en daar komt-ie weer het door iedereen gewaardeerde, sportieve en veel gespeelde ouder- en kindtoernooi. Dit werd gehouden op 26 juni 2011 op een zondagmiddag.

Ook hier was de opkomst en het weer FANTASTISCH!!

Kinderen die tennis speelden met een broer, een oom (en wat voor ééntje), vader, moeder of een vriendin van de familie, spelen konden ze hoor!

Wat was het gezellig! Veel complimenten van ouders en kinderen gehad. Volgend jaar weer, was hun motto!!

Om er toch maar een beetje een wedstrijdelement op los te laten werd er gespeeld in poultjes en kreeg iedereen een prijsje. De winnaar mocht als eerste van de tafel een prijsje uitzoeken, je werd op de foto gezet met je tennispartner en je kreeg nog een sleutelhanger met een tennisballetje eraan of een tas aangeboden door Veneboer, hoofdsponsor van de Beampipers.

Voor meer foto’s van het ouder- en kindtoernooi zie op de website van de jeugd. Je staat er vast en zeker ook op met je partner.

Helaas LL gingen de clubkampioenschappen enkel voor jongens en meisjes niet door. Er hadden zich hier maar 4 kinderen voor opgegeven en ook nog eens van een verschillend niveau. Hopelijk is de opkomst volgend jaar beter.

Zie voor meer foto’s op de website van TC de Beampipers !!!

Jij staat er vast en zeker op !!

Groetjes van de jeugdcommissie Alfred en Koosje

Onze sponsoren

TC de Beampipers