Zondagteam in eredivisie gedeelde derde plek behaald

Voor het eerst is er dit jaar door een team van de Beampipers competitie gespeeld op eredivisie niveau (35+).

bbq 1Het team bestaat uit Wanne Innemee, Alfred Veldman, Arjen Klip, Gretha van Veen, Martine Hogendijk en Dea Dijkstra.

In deze landelijke competitie op het hoogste niveau zitten teams uit onder meer Rotterdam, Wijchen en Simpelveld dus enige reistijd moest wel bij de speeltijd worden opgeteld. Dit was voor geen enkel team een probleem; Simpelveld bleef bijvoorbeeld gezellig 2 nachten in Drachten overnachten en maakte er een leuk weekendje uit van.

Er zijn prachtige partijen gespeeld, onder diverse weersomstandigheden, variërend van in de stromende regen en extreme kou tot in de warmte tijdens het hemelvaartweekend en de laatste zondag. Een andere bijzonderheid was een tegenstander die vaak op blote voeten speelt; best een gek gezicht. Het mocht overigens niet baten want ze verloor beide partijen.blote voeten

Een aantal teams verzorgde een heerlijke lunch of maaltijd aan het eind van de dag.

De laatste competitiewedstrijd thuis werd afgesloten met een 4 – 1 winst, waardoor een gedeelde derde plek werd behaald. Een hele knappe prestatie. Samen met tegenstander De Laak uit Rheden, werd de competitie afgesloten met een gezellige BBQ op ons zonnige terras.

Kortom, een hele leuke competitie, die volgend jaar een vervolg krijgt. Supporters zijn ook dan van harte welkom om deze mooie partijen te zien.

bbq alfred

Onze sponsoren

TC de Beampipers