DiMi-DoMo damescompetitie

Van oktober t/m maart wordt in de hal de DiMi-DoMo competitie gespeeld. Dit is een damesdubbelcompetitie die gespeeld wordt op dinsdagmiddag (13.30-15.30) DiMi of donderdagmorgen (09.00-11.00) DoMo. Afhankelijk van het aantal deelnemers hebben we dan twee of drie banen. Iedereen speelt een uur waarna we gezellig nog even nazitten met elkaar!

Je kunt je hiervoor individueel opgeven. Ook leden van andere tennisverenigingen zijn welkom.

We spelen in twee sterktes, een A- en een B-poule. Volgens een rooster speel je elke week met een andere poulegenoot en kom je elke poulegenoot minstens één keer als tegenstander tegen. Halverwege het seizoen worden de punten opgeteld en promoveren de bovenste twee van de B-poule en degraderen de onderste twee van de A-poule. Er wordt geteld in games waarbij het aantal voor- en tegengames wordt genoteerd.

Als je niet elke week kunt of alleen één kwartaal, dan kun je je ook als koppel opgeven waarbij je een vaste vervanger van elkaar bent. Ook kun je je als reserve opgeven, je betaalt dan twee euro voor elke keer dat je iemand vervangt.

De kosten bedragen ongeveer 80 tot 85 euro voor de hele winterperiode. In augustus/september inventariseren we het aantal deelnemers en maken we een rooster. Aan het eind van ieder kwartaal wordt er getosst en aan het eind van het seizoen wordt er iets gezelligs georganiseerd ter afsluiting. Opgeven kan bij Thea Harkema via de mail: thea.h@upcmail.nl. tot uiterlijk 15 september van het kalenderjaar, met vermelding van voor- en achternaam; tel.nr.; niveau en speeldag.

Van harte welkom!

Het oranisatieteam:

Truus van der Meer; Gerda van Pelt, Thea Harkema en Lianne Willemstein

Onze sponsoren

TC de Beampipers