Even voorstellen: nieuw bestuur

Per 1 januari 2022 zijn er een aantal nieuwe gezichten binnen het bestuur. Naast Jos Hartwig, voorzitter en Sjouke de Vries, verantwoordelijk voor het onderhoud complex en banen, zijn onderstaande leden toegetreden tot het bestuur.

Betty van Hunnik-Branderhorst – secretaris

Ik ben Betty van Hunnik-Branderhorst, 64 jaar en sinds 2,5 jaar woon ik samen met Ed en onze 2 katten aan de Wimerts. Daarvoor hebben wij bijna 30 jaar aan de Bosweg op de Sumarreheide gewoond, dus nu een stuk dichter bij onze mooie vereniging. Volgens mij zijn wij zo rond 1986/1987 lid geworden. In eerste instantie wilden we naar DLTC gaan omdat dat dichterbij was, maar daar was destijds een wachtlijst van 1 jaar. Achteraf zo blij dat wij toen bij de Beampipers zijn terechtgekomen, want wat een gezelligheid en saamhorigheid! Naast het tennissen hebben we jarenlang gedoken en hiervoor ook aardig wat brevetten gehaald. Nu zijn we weer aan het afbouwen, maar we duiken en tennissen nog steeds en straks komt het padellen er nog bij.

Ebbe Prins – penningmeester

Ik ben Ebbe Prins, 66 jaar en in 2014 verhuisd van het Groningse land naar het Friese Drachten. Na een winterseizoen in de hal ben ik in 2016 lid geworden van de Beampipers. Met mijn financieel/juridische kennis hoop ik als penningmeester een bijdrage te kunnen leveren aan het besturen van onze vereniging.

Geke Spinder – communicatie

Een oud, nieuw gezicht binnen het bestuur ben ik: Geke Spinder. In de periode 2004 tot 2014 heb ik het secretariaat gedaan van de Beampipers. Inmiddels 59 jaar jong, wonende in Boornbergum, begin ik aan een nieuwe periode in het bestuur onder de noemer communicatie. Ook ben ik contactpersoon voor de kantinecommissie en lid van de evenementencommissie en padelcommissie. Een nieuwe uitdaging en laten we met zijn allen deze club levendig houden. Ik heb er zin in!

We bedanken Ane Zijlstra voor zijn jarenlange inzet als penningmeester en ledenadministrateur en Thea Harkema voor haar inzet als secretaresse.

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers