Beampipercup

Het onderlinge toernooi voor onze seniorleden. Mixed koppels spelen op maandagavonden in de maanden april, mei en juni een halve competitie. De poules zijn naar sterkte samengesteld, dus de wedstrijden zijn altijd spannend. Dat het op deze avonden ook gezellig druk is in de kantine en, bij mooi weer, op het terras is niet verwonderlijk.

Vanaf 2013 wordt www.toernooi.nl gebruikt voor de pouleindeling, overzicht van de wedstrijden en de actuele poulestanden. Graag verwijzen we u door naar: www.toernooi.nl

 Beampipercup 2020

Dit jaar zullen we alle rondes vóór de zomervakantie spelen.

De speeldata voor 2020 zijn dan nu ook (o.v.b.):

6 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 25 mei, 8 juni, 15 juni RESERVEDATUM INDIEN EERDERE SPEELDAG VERVALT IVM REGEN, 22 juni laatste avond.

15 juni houden we als commissie achter de hand, mocht op één van de eerdere speeldagen de wedstrijden niet doorgaan. Ook is het altijd mogelijk om op een avond 2 wedstrijden te spelen.

Op de laatste avond, 22 juni, moeten alle wedstrijden gespeeld zijn en zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Je kunt je vóór 18 maart opgeven via de mail: evenementencommissie@beampipers.nl

  • Spelregels:

  • Je kunt je alleen opgeven, dan probeert de evenementencommissie, na overleg natuurlijk, een tennispartner te zoeken.
  • Teams mogen ook uit drie of vier personen bestaan. Dan kun je de samenstelling van je team per keer zelf bepalen en hoeft er niet zo vaak met invallers gewerkt te worden. Het moet natuurlijk wel een gemengd dubbel blijven wat speelt.
  • Bij verhindering dien je zo spoedig mogelijk zelf een speler van de reservelijst (zie hieronder) te benaderen of iemand uit je eigen poule of een poule lager.
  • Let met de reservespelers wel op de juiste speelsterkte: de invaller mag wel in een ‘sterkere’ poule spelen, maar niet in een ‘zwakkere’ dan die waarvoor zij/hij is ingedeeld.
  • Lukt dit niet, neem dan contact op met Fennelies Waanders (06 – 41 20 03 70) of Hein Jan Veenstra (06- 28831797) De evenementencommissie probeert dan voor een passende vervanging te zorgen.
  • Er dient – bij vervanging – minimaal één lid van het ingeschreven team te spelen.
    Zo niet, dan geldt de partij als verloren (6-0).

Reservespelers:

 

Onze sponsoren

TC de Beampipers