Nieuwsbrief 9.2 2021

 

Van de voorzitter

Sinds de vorige nieuwsbrief hebben we ook nu helaas nog geen groen licht gekregen voor het spelen van de competitie en het open stellen van onze kantine. Wel is duidelijk dat, zodra er toestemming komt, er in juni een alternatieve competitie wordt gespeeld met een beperkt aantal speeldagen. We zien dat ons park zowel overdag als ‘s avonds goed bezet is en horen dat iedereen erg blij is om weer te kunnen tennissen. Ook gaan we door met onze plannen. Zo hadden we al bezig zullen zijn met het plaatsen van een overkapping maar helaas loopt dit enige vertraging op doordat er materialen nodig zijn die door de blokkade in het Suez kanaal nog niet zijn gearriveerd.
Graag wil ik jullie aandacht vragen voor de KNLTB Zomer Challenge. Verderop in de nieuwsbrief wordt uitgelegd wat dit inhoudt. Maak vrienden en kennissen bekend met en enthousiast voor dit idee. Nieuwe leden zijn van harte welkom en dit is de manier om mensen voor een klein prijsje bekend te laten maken met tennis en onze vereniging.
We hopen in de volgende nieuwsbrief meer duidelijkheid te kunnen geven over de Algemene Ledenvergadering.
Ik wens jullie veel tennisplezier toe de komende periode.

Naar boven

Opgave Beampipercup 2021 voor 10 mei

Dit seizoen hopen we weer de Beampipercup te kunnen organiseren .
De Beampipercup staat open voor alle seniorleden van de Beampipers,
Het is een onderling tennistoernooi voor gemengde teams. Er wordt in verschillende poules gespeeld, dus ook voor de nog niet zo ervaren tennisser een prima mogelijkheid om wat wedstrijdervaring op te doen.
Er wordt op maandagavond getennist, vanaf 19.00 uur. Er wordt steeds 1 uur gespeeld. Jullie spelen dus van 19.00 – 20.00 uur, 20.00 – 21.00 uur enz. De laatste speelronde begint om 22.00 uur.
Als Corona het toelaat zijn de speeldata voor 2021:
(Mochten de maatregelen het nog niet toelaten, dan zullen we de speeldata aanpassen) :

31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni –
30 augustus, 13 september, RESERVEDATUM 20 september, slotavond 27 september

20 september houden we als commissie achter de hand, mocht op één van de eerdere speeldagen de wedstrijden niet doorgaan.
Mocht je op één van de avonden verhinderd zijn, dan kun je een reservespeler vragen. Ook is het altijd mogelijk om op een avond 2 wedstrijden te spelen.
Op de laatste avond, 27 september, moeten alle wedstrijden gespeeld zijn en zullen de winnaars bekend worden gemaakt.
De volgende aanvullende regels zijn van toepassing m.b.t. de opgaven.
* Je kunt je alleen opgeven, dan probeert de evenementencommissie er, na overleg natuurlijk, een tennispartner bij te zoeken.
* Teams mogen ook uit drie of vier personen bestaan. Dan kun je de samenstelling van je team per keer zelf bepalen en hoeft er niet zo vaak met invallers gewerkt te worden. Het moet natuurlijk wel een gemengd dubbel blijven wat speelt.

Opgeven kan alleen via het onderstaande e-mailadres: evenementencommissie@beampipers.nl
De sluitingsdatum voor opgave is 10 mei
Geef bij de opgave je naam, de naam van je tennispartner(s) en jullie 06-nummers door.
We hopen dat het door kan gaan en op veel deelnemers, zodat we er weer vele gezellige maandagavonden van kunnen maken.

Naar boven

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen gemengd dubbel, herendubbel en damesdubbel worden, als het vanwege de Coronamaatregelen kan, dit jaar gehouden van:
6 t/m 11 september.
Nadere informatie volgt.

Naar boven

Zomerchallenge KNLTB

Dit jaar gaan we meedoen met de zogenaamde zomer challenge van de KNLTB. Dit is een lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Dit lidmaatschap is geschikt voor bijvoorbeeld voetballers of volleyballers die zomers hun sport niet beoefenen. Maar ook mensen die willen kijken of tennis wat voor hun is, kunnen dit verkort lidmaatschap aangaan.
Wat houdt het in:
– Lidmaatschap in de periode:  1 juni t/m 30 september.
– 4 lessen van onze trainer Tom Vink.
– mogelijkheid om deel te nemen aan de interne toernooitjes, tossavonden en het open toernooi
– Afsluitend toernooitje en/of meedoen met de clubkampioenschappen.
– éénmalige korting op lidmaatschap voor 2022 van  40,-- euro
– Kosten: 70,-- euro
Wij vragen jullie als leden, om dit actief te communiceren naar potentiële tennissers. We hopen dat we  hierdoor weer nieuwe leden kunnen verwelkomen.

Houdt de informatie op onze website en in de media in de gaten voor opgave. Contactpersoon namens het bestuur is Sjouke de Vries.

Naar boven

Onderzoek naar haalbaarheid padelbanen

De commissie is momenteel druk bezig met het uitzoeken van diverse zaken en heeft contact met een aantal bouwers. Het vergt nogal wat uitzoekwerk alleen al wat de mogelijkheden zijn van de plek van de banen ; wat de consequenties zijn voor leidingwerk, wat financiële gevolgen zijn etc.

Het voorstel gaat één dezer dagen naar het bestuur. In de ALV die hopelijk in juni gehouden kan worden zullen we het voorstel aan jullie voorleggen.

Naar boven

Padel proberen

Wil je in de tussentijd padel proberen? Vanaf 16 maart kan dat weer. Je kunt dit doen bij tennisvereniging de Kreilen in Oudega, waar ze vorige zomer 2 padelbanen hebben gerealiseerd. We raden iedereen aan om daar eens een baan te huren. Dit kan geregeld worden via Wiebren Riemersma van tv de Kreilen (06 – 20302538) of één van de commissieleden.
Laat ons weten wat je ervaringen zijn!

Naar boven

KNLTB clubapp

We zien dat er al heel veel getennist wordt, zowel overdag als ‘s avonds. Als iedereen zo efficiënt mogelijk afschrijft, kunnen er ‘s avonds vóór de avondklok minimaal 2 rondes plaatsvinden. Mocht je op het laatste moment tóch niet meer gaan tennissen, annuleer dan je baan. Zo kunnen anderen nog op die tijd afschrijven. Het is zonde als er een baan leeg blijft waarop anderen wel hadden kunnen spelen.

Naar boven

Bardienst

Het nieuwe bardienstrooster 2021/2022 staat op de website.
Het bardienstrooster loopt van 1 april 2021 tot met 31 maart 2022. De hele periode staat op de website. Je kunt dus zien wanneer jouw bardiensten dit gehele jaar gepland staan.
Momenteel is de kantine nog gesloten. We wachten op het bericht dat we weer open mogen en we samen weer gezellig een kop koffie of een drankje kunnen drinken na het spelen. Graag rekenen we dan op jullie inzet.

De Kantinecommissie

Naar boven

Aanleveren kopij

  • De sluitingsdatum voor het aanleveren van de kopij voor Nieuwsbrief 9.3 is 26 mei
  • kopij kan gestuurd worden naar: redactie@beampipers.nl
  • De verschijningsdatum van Nieuwsbrief 9.3 is 5 juni 2021

Naar boven

 

Snel naar