index

Nieuwsbrief 4 - 2023

Van de voorzitter

Beste tennis en padel vrienden. De afgelopen weken stonden vooral in het teken van de competitie voor tennis en padel. Er zijn mooie en spannende wedstrijden gespeeld maar helaas werkte het weer niet altijd mee. Er moesten, i.v.m. de regen, een aantal wedstrijden uitgesteld worden en opnieuw ingepland. De komende weken zal blijken hoeveel kampioenen en misschien ook degradanten we dit jaar hebben. In ieder geval wordt er intensief gebruik gemaakt van ons park. Hier zijn we als bestuur natuurlijk heel blij mee, want lege banen kunnen niet de bedoeling zijn.
De competitieperiode wordt ook dit jaar afgesloten met een gezellige BBQ op 16 juni. Ik zou zeggen geef je hiervoor snel op bij de evenementencommissie.
Eén van de nieuwe ontwikkelingen binnen de vereniging is dat we het nieuwe kassasysteem in gebruik hebben genomen. Mede door een goede handleiding die aanwezig is, werkt dit systeem al prima. We horen hier positieve geluiden over.
Ook hebben we het oude bord van onze gestopte sponsor “Veneboer” vervangen door onze eigen naam “De Beampipers”. Een prachtig fris en groot bord, wat naar mijn mening de uitstraling van ons park ten goede komt. Het bestuur heeft de afgelopen week besloten baan 1 t/m 4 te voorzien van ledverlichting. Ledverlichting voor baan 5 houden wij nog in beraad omdat eerst het besluit voor de eventuele uitbreiding met twee padelbanen in het najaar aan de orde komt. De oude “kwiklampen” kunnen en mogen binnenkort niet meer gebruikt worden en nu er nog 30% subsidie op de vervanging mogelijk is, was het moment daar om deze investering uit te voeren.
We zijn nog steeds druk bezig om alles in kaart te brengen over de eventuele realisatie van nog 2 padelbanen. Waarschijnlijk is begin september alles duidelijk zodat we dan de bevindingen met jullie kunnen delen.
Rest mij nog jullie een mooie, warme zomer toe te wensen en tot horens/ziens in september.

Naar boven

Toss padel en tennis: dinsdagavond vanaf 19:00

Omdat het met name op de padelbanen druk is tijdens de toss, hebben we het tijdstip verlengd tot 21.30 uur. Je kunt ook gedurende de avond instromen. Iedereen, ook als je beginner bent, is welkom om te tennissen en padellen. Elk half uur wordt gewisseld van partners zodat iedereen aan de beurt komt.

Voor tennis is tot en met begin juni baan 5 gereserveerd voor de toss van 19.00 – 21.00 uur. Vanaf juni zijn baan 1 en 2 hiervoor gereserveerd. Op baan 3 en 4 worden dan de lessen gegeven. Op de reserveringsapp kun je altijd zien of er gereserveerd is voor de toss. Tijdens toernooien en clubkampioenschappen worden de banen daarvoor gebruikt.

Naar boven

Nieuws vanuit de technische commissie

Najaarscompetitie padel en tennis
Er kunnen nog teams opgegeven worden voor de najaarscompetitie. Deze vinden plaats vanaf half september t/m half oktober. Het zijn 5 speeldata. De juiste speeldata zijn te vinden via deze link: speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf
Voor padel zijn de juiste data te vinden via deze link: speeldata-knltb-padelcompetitie-najaar-2023.pdf (nlpadel.nl). Er zijn diverse competitiesoorten mogelijk, ook een damescompetitie.
Opgave via technischecommissie@beampipers.nl :
Voor TENNIS tot  8 juni
Voor PADEL tot 15 juni
Dus wees er snel bij!

Kampioenen
Inmiddels zijn er 2 padelteams kampioen geworden. Bij deze alvast gefeliciteerd met deze topprestatie. Er staan nog een aantal padel- en tennisteams op de eerste plaats, met nog 1 of 2 speelrondes te gaan, dus hopelijk komen er nog meer kampioenen bij.
We willen de kampioenen graag huldigen tijdens de BBQ op 16 juni.

De technische commissie

Naar boven

Activiteiten vanuit de evenementencommissie

Clubkampioenschappen padel:  zondag 17 sept – donderdag 21 sept.
Afhankelijk van de opgave, worden deze 1e clubkampioenschappen padel gespeeld van zondag (overdag) t/m donderdag. Maandag t/m donderdag wordt er ’s avonds gespeeld.
Opgave hiervoor per koppel

BBQ voor competitieteams en deelnemers ATP toernooi16 juni
Net als vorig jaar organiseren we een BBQ voor alle competitieteams en de deelnemers van het ATP toernooi. De bijdrage voor de competitieteams wordt met 10,-- per team verhoogd. Voor de BBQ zelf hoef je dan niet meer te betalen. Graag je wel hiervoor opgeven. Dit kan tot 10 juni via e-mailadres: evenementencommissie@beampipers.nl

Open tennistoernooi : 6  t/m 10 september
De inschrijving voor het Jakob Meek Klaverbladmakelaarstoernooi is weer geopend. Ook dit jaar is het toernooi van woensdagavond t/m zondag. We hopen dat weer veel Beampipers meedoen.

Naar boven

Parkbeheer

In een eerder verschenen Nieuwsbrief hebben wij aandacht gevraagd richting onze padellers baan 5 niet als looppad te gebruiken naar de padelbanen. Gelukkig zien we dat een groot aantal spelers zich keurig hieraan houdt. Toch hebben we gemeend een rood/witte schakelketting te hangen bij de toegang van baan 5 om dit te benadrukken. Tennissen op baan 5 blijft natuurlijk mogelijk. Even schakeltje van de ketting losmaken en na afloop weer even ophangen.

Wij hebben met onze huis timmerman Gerrit,  ontwerper Arjen Nieuwenhuis en bestuurslid Fred een nieuw verenigingsbord aangebracht aan de gevel van onze tennishal ter vervanging van de eerdere naamgeving “ Veneboer “

Ook hebben we  aan de voorzijde van ons clubgebouw het bord met de naamgeving van ons clubhuis “ de Roestplaats” vernieuwd en het bord bij de entree van ons park.

En last but not least hebben we het strenge bord met “ verboden toegang” bij de entree van baan 1 vervangen door een bord met een publieksvriendelijke tekst.

Tenslotte ligt achter de bar in het clubhuis een boekwerk waarin jullie melding kunnen doen van uit voeren reparaties of mankementen op ons complex. Wij van het parkbeheer pakken dit op.

Naar boven

Aanleveren kopij

  • De sluitingsdatum voor het aanleveren van de kopij voor Nieuwsbrief 5 - 2023 is 7 september 2023
  • kopij kan gestuurd worden naar: redactie@beampipers.nl
  • De verschijningsdatum van Nieuwsbrief 5 - 2023 is 15 september 2023

Naar boven

 

Snel naar