Clubkampioenen 2019 of toch: ouder/kind toernooi?

Onder alweer fantastische weersomstandigheden zijn afgelopen week de clubkampioenschappen dubbel gehouden. Om die titel streden dit keer 3 teams in de damesdubbels, 4 teams in de gemengd dubbels en 9 herendubbels. Het bijzondere aan deze clubkampioenschappen was dit keer het groot aantal ouder-kind- deelnemers. Bijna de hele familie Veltman deed mee: moeder Nel-An met zoon Pieter en vader Alfred met zoon Jochem. Bij de heren dubbels deden mee vader en zoon Spinder en vader Gerrit v.d. Belt en zoon Riano v.d. Belt.

De dames hoefden dit keer dus maar 2 wedstrijden te spelen en voor de 2e keer op rij kunnen Jannie Sloot en Dea Dijkstra zich clubkampioenen noemen.

 

Bij de gemengd dubbels zijn leuke partijen gespeeld en moest op vrijdagavond de strijd tussen Jeen/Tineke en Jos/Hanny de beslissing brengen. Jos en Hanny wonnen deze partij en zijn dus clubkampioen mix 2019.

 

 

 

Omdat er bij de heren 3 poules waren, werden op vrijdagavond de halve finale en finale gespeeld. De halve finales werden gespeeld door: vader en zoon Spinder tegen Jeroen Krikke en Gert Keuning. de andere halve finale was tussen Gerrit en Riano en Martin Dol met invaller Bauke Siderius. Beide wedstrijden waren al heel spannend en hier trokken de Spinders en de V.d. Beltjes aan het langste eind. De finale was dus een echte vader/zoon-strijd. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Gerrit en Riano, waardoor zij zich ook clubkampioen 2019 kunnen noemen.

 

Naafloop vond de prijsuitreiking plaats en het werd nog erg gezellig.

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Meer foto’s kun je vinden in het foto-album